Nieuws

 • Wintervakantie 2018-2019

  Geplaatst op

  Wij hebben vakantie van 19 december 2018 tot 9 januari 2019. Na deze periode zijn wij u graag weer van dienst.

 • Verf gratis in 1e kwartaal 2019!

  Geplaatst op

  Het gehele eerste kwartaal van 2019 is de winterkortingsactie weer van toepassing. Bij opdracht tot binnenschilderwerk of behangwerk van minimaal drie mandagen groot is de verf gratis!

   

 • Appels en peren vergelijken?

  Geplaatst op

  Welk schildersbedrijf gunstiger is met zijn aanbod is niet een-twee-drie te zeggen.

  De duurzaamheid van het geleverde schilderwerk bepaalt uiteindelijk of u duurder of goedkoper uit bent bij een prijsvergelijk van schilderofferten.

  Vertrouw daarom op de kwaliteit en vakmanschap van Ernes schilders, wij bewijzen al meer dan 85 jaar dat u op ons kunt vertrouwen en door onze meerjaren schilderabonnementen van Planbuilding laten wij u tot wel 30% besparen op het schilderonderhoud tegen 100% garantie gedurende de gehele looptijd van het abonnement!

  Verder lezen »

 • Lage BTW op schilderwerk stijgt van 6 naar 9%

  Geplaatst op

  Het lage btw-tarief gaat van 6 naar 9 procent. Haagse bronnen bevestigen berichtgeving daarover in 

  Verder lezen »

 • AF-erkend wordt OnderhoudNL garantie

  Geplaatst op

  AF-erkend gaat OnderhoudNL Garantie heten en zet zich in de markt met een nieuw, fris en duidelijk onderscheidend logo.


  Vanaf 1 januari 2016 zal de AF-Erkenningsregeling officieel verder gaan als OnderhoudNL Garantie. Dit is het resultaat van de verregaande samenwerking van Stichting AF en OnderhoudNL. 

  Ernes schilders was sinds 1995 een AF erkend bedrijf en is dus vanaf nu een OnderhoudNL garantie bedrijf.

 • Hoe herkent u knap schilder- en onderhoudswerk?

  Geplaatst op

  Het schilderen van uw woning kan een flinke klus zijn. Begrijpelijk als u dat werk wilt uitbesteden. Maar hoe weet u nou of u de juiste vakman inschakelt? Ga in zee met een schilders- en onderhoudsbedrijf dat tijd steekt in een uitgebreide werkopname en een heldere offerte zoals Ernes schilders. Kijk verder dan de laagste prijs. Kies voor vaklieden die ervoor zorgen dat afspraken over de planning keurig worden nagekomen.

  Verder lezen »

 • Positieve resultaten klanttevredenheidsonderzoek

  Geplaatst op

  Ernes schilders meet al enige jaren via de AF-erkenning de tevredenheid van haar klanten. Deze resultaten worden sinds 2013 zichtbaar met foto's van opgeleverd werk en commentaar van klanten op de website van de AF-erkenningregeling.

  Al naar gelang het aantal 'likes' van de beoordelingen groter zijn, stijgt de kans van de beoordelende klant op de weekprijs van € 100,- en daarmee mededinging naar de maandprijs van € 1.000,-.

  In 2013 haalden we een gemiddelde klant tevredenheidsscore van 9.3

  Met dank aan onze klanten!

 • COT: Vakmanschap bepaalt kwaliteit schilderwerk

  Geplaatst op

  Veel schilders weten het allang, maar onderzoeksorganisatie COT uit Haarlem heeft het nu met onderzoek bevestigd: voor de kwaliteit van schilderwerk is het vakmanschap van de schilder belangrijker dan de verf. Dit is een van de conclusies van de tussentijdse rapportage van het COT-onderzoek Schilderwerk in de praktijk, een onderzoek naar verf op houtsoorten.

  Verder lezen »