Hoe herkent u knap schilder- en onderhoudswerk?

Geplaatst op

Het schilderen van uw woning kan een flinke klus zijn. Begrijpelijk als u dat werk wilt uitbesteden. Maar hoe weet u nou of u de juiste vakman inschakelt? Ga in zee met een schilders- en onderhoudsbedrijf dat tijd steekt in een uitgebreide werkopname en een heldere offerte zoals Ernes schilders. Kijk verder dan de laagste prijs. Kies voor vaklieden die ervoor zorgen dat afspraken over de planning keurig worden nagekomen.

Goedkoop of duurkoop?
Pas op met de allerlaagste prijs. Dat betekent vaak een hoop gedoe tijdens de uitvoering, afspraken die niet worden nagekomen, vragen rond meerwerk, een slechte planning en technische problemen op termijn. Betaal liever een reële prijs waarbij u mag rekenen op een strakke planning, een geolied proces met goede afspraken en een zorgeloze uitvoering.

Eén vast aanspreekpunt.
Een professioneel schilders- en onderhoudsbedrijf maakt goede werkafspraken met u en zorgt voor één vast aanspreekpunt. De contactpersoon is verantwoordelijk voor alle communicatie en bewaakt de planning en de  voortgang. Als opdrachtgever mag u rekenen op een duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en wat dit betekent in de voorbereiding en het dagelijks werk.

Zo valt te lezen op de website van vereniging eigen huis: http://www.eigenhuis.nl/acties/knap-werk/

Terug naar het nieuws overzicht »