Hart in actie SBS6

Tijdens de seizoenen van 'Hart in Aktie' maakt Wendy van Dijk mensen blij op een bijzondere manier. Een kinderdagverblijf rigoureus verbouwen, de laatste wens van een ongeneeslijk zieke vervullen. Wendy van Dijk maakt samen met haar team het onmogelijke mogelijk.

In Hart in Aktie springt Wendy van Dijk in de bres voor haar hulpbehoevende medemens. De spontane en goedlachse Wendy weet iedereen altijd weer met haar charmes te overtuigen om mee te doen met het programma en goederen of diensten ter beschikking te stellen. Zodoende slaagt ze er telkens weer in om mensen die het het hardst nodig hebben, de helpende hand te bieden. Wendy heeft ons bedrijf gevraagd een Bosnisch gezin uit Heerlen in moeilijke omstandigheden te helpen om hun zo voor de Kerst een hart onder de riem te steken. Dat deden we uiteraard graag voor Wendy maar natuurlijk ook voor het gezin!

Samen met bedrijven die ons graag wilden helpen hebben we Wendy's plannetje uitgewerkt. Onze dank dan ook aan de met ons nauw en geheel belangenloos samenwerkende bedrijven: Felix verf uit Heerlen sponsorde de verf, Waterval BV uit Heerlen voor de electrische installatie, verlichting en schakelaars, Installatiebedrijf Frans Golob BV uit Landgraaf voor de gas aansluiting en A.K.G.-Service uit Mechelen (Wahlwiller) voor het monteren van de vitrage en overige spullen aan de wanden.

Uitzending: zondag 18 december 2005 20.30 uur SBS6.

Terug naar het nieuws archief »