Ernes Schilders in Heerlen, zuid-Limburg

Ernes schilders is een OnderhoudNL garantie schilders- en behangbedrijf gevestigd in zuid-Limburg sinds 1932. Een bedrijf dat klant tevredenheid, het leveren van kwalitatief en duurzaam schilderwerk en garant staan voor het geleverde werk hoog in het vaandel heeft staan. Ernes schilders houdt zich bezig met onderhoud aan particulier woningbezit, binnen- en buitenkant.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger waar de oprichter in 1932 mee begon, de materialen en de snelheid van 2 generaties na hem. Die zorgen er samen voor dat u bij Ernes schilders zeker bent van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Deze prijs/kwaliteitverhouding ervaart u in de loop van de tijd na onze werkzaamheden, ons schilderwerk heeft een lange levensduur. Hierdoor kunnen wij u ook met vertrouwen onze onderhoudsabonnementen aanbieden. Die bieden u 100% zekerheid gedurende de gehele looptijd. Reserveer tijdig, de voorraad tijd van ons vakmanschap is beperkt.

Ernes Schilders Heerlen Limburg

Het kantoor en magazijn van Ernes Schilders is te vinden door de bewegwijzeringsborden bedrijventerreinen Parkstad te volgen.

Ons bedrijventerrein nummer is 6329, Koperslager 2 in Heerlen.

 
 

Ernes Schilders in beeld

 

 

Vroegere logo's

Schilder Heerlen logo 4Huisstijl van zo'n 30 jaar geleden tot 2001.

 

Schilder Heerlen logo 3Ernes Schilders huisstijl zo'n 40 jaar geleden.

 

Schilder Heerlen logo 250 jaar geleden.

 

Schilder Heerlen logo 360 jaar geleden.