fbpx
Skip to main content

Onze referenties

Kijk voor recente klantbeoordelingen op onze pagina bij de stichting AF erkenningregelingen.

Staat uw object binnenkort ook tussen onze vele succesverhalen?

Binnenschilderwerk

Dhr. F.W.A. Schepers

In december 2019 hebben wij met dhr. Ernes een vrijblijvend en aangenaam gesprek gehad. Wij ontvingen de offerte en gezien de helderheid hiervan en de afspraken hebben wij besloten om de schilderwerken in ons appartement, zoals muren, plafonds, kozijnen en radiatoren, door hem te laten uitvoeren. 2 maart 2020 is dhr. Ernes met 2 medewerkers begonnen. De eerste dag met uitvoerig afplakken en daarna met schuren, behandelen, verven en spuiten. 4 maart was alles klaar en werd het appartement schoon achtergelaten. De twee medewerkers en dhr. Ernes waren beleefd, namen de tijd voor een praatje en werkten zeer secuur. In enkele woorden: super goed en gezellig. Als er bij ons over enkele jaren weer schilderwerkzaamheden nodig zijn, zal dit bedrijf weer uitgenodigd worden. Hartelijk dank voor het geleverde werk. Groet van Hennie & Frits

Buitenschilderwerk

Dhr. MEJ Van Zandvoort

Door Ernes Schilders is twee jaar geleden het gehele interieur van ons huis voorzien van nieuw behang- en schilderwerk. Aangezien dit naar volle tevredenheid is gebeurd hebben wij dit zelfde bedrijf ingeschakeld voor het gehele buitenschilderwerk. Afspraak, opname en (aangepaste) offertetraject verliep zeer voorspoedig, de wachttijd tot het uitvoeren van de werkzaamheden was te overzien en tussentijds werd goed gecommuniceerd omtrent exacte datum en afspraak...... De heren schilders hebben vervolgens vakkundig en professioneel werk geleverd, waarbij tussentijds tevens advies over kleurstelling en nazorg werd geleverd. Er wordt op hoog tempo doorgewerkt en tot de laatste snippers wordt alles keurig opgeruimd en geen sporen achtergelaten. Kortom, vakmensen die daarnaast ook nog eens heel plezierig in de omgang zijn. Kortom, Ernes Schilders.............een aanrader!!!

Binnenschilderwerk

Dhr. A.A Vanhouttem

Ernes Schilders hebben perfect schilderwerk bij ons uitgevoerd, vakbekwame en beleefde medewerkers een dikke 10 voor dit bedrijf.

Binnen- en buitenschilderwerk

Dhr. P.L.H. Mous

Ernes Schilders is een bedrijf van top klasse. Het begon met een goed gesprek waarin Gian duidelijke uitleg gaf wat er allemaal mogelijk is en hoe er wordt gewerkt. Ook in de latere communicatie was deze snel en zeer correct. Zo wordt er ook gewerkt, snel, correct en tot in de puntjes perfect afgewerkt. Ook dan wordt er mee gedacht en geadviseerd. De hele onderverdieping was binnen 1 dag klaar. De dag erna het buitenwerk. Bjorn, Jens en Gian schilderen met passie en dat zie je. Als we weer een schilder nodig hebben weten we wie dat wordt.

Binnenschilderwerk en spuitwerk

Dhr. PHM Roes I&I

Wederom prima vakwerk. Het betrof deze keer diverse ruimtes latex werkzaamheden, spuitwerk binnen deuren 5 stuks, lakken raamkozijnen woonkamer en keuken, twee binnen deuren (hout en metaal). Bedankt Ernes schilders.

Buitenschilderwerk

Dhr. E. Theunissen

Wederom prima service en schilderwerk. Dit keer de zolderdakramen en dakgoten.

Kleuradvies en buitenschilderwerk

Mevr. D.M.S. Roemermann

Wij zijn enorm tevreden over de vakbekwaamheid van dit bedrijf. Vooraf werd er ruim de tijd genomen om de juiste kleur te bepalen. Er werd eerst een foto gemaakt van het huis. Deze foto kon ter plekke worden bewerkt, zodat wij alle mogelijke resultaten konden bekijken. Hierdoor konden we een weloverwogen keuze maken. Het houtwerk werd grondig aangepakt daar waar het slecht was. Vervolgens werd alles voorzien van een strakke laag verf. Wanneer we uit nieuwsgierigheid een vraag stelde over de werkzaamheden werd er enthousiast uitleg gegeven. Alle schilders waren vriendelijk en beleefd. Naast onze eigen ideeën gaf de schilder ook zeer bruikbare tips. Samengevat: Een zeer betrokken, deskundig en betrouwbaar bedrijf!

Binnenschilderwerk

Mevr. PSM van Dolder

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf dat met je meedenkt. Afspraken worden nagekomen. Je betaalt niets teveel. Mocht er minderwerk zijn dan wordt dit keurig verrekend. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf. Mochten zich problemen voordoen dan konen zij meteen met een oplossing.

Buitenschilderwerk

Dhr. E. Theunissen

Prima werk geleverd. Nieuwe erkerraam met kozijnen zijn perfect geschilderd.

Binnenschilderwerk

Mevr. H. Schwanen

Over de hele linie ben ik zeer tevreden over Ernes schilders. Van mij krijgen ze voor alles een 10!

Binnen- en buitenschilderwerk

Dhr. J.M.K. Halders

Ik werk reeds verschillende jaren met firma Ernes samen. Het betreft grotere en kleine projecten ( € 2000,= tot € 60.000,= )van buiten- en binnenschilderwerk. In al die jaren van samenwerking kan ik alleen maar positieve punten verhalen, daar er nooit een opmerking nodig was betreffende orde, netheid, afspraken en advies. De correspondentie was altijd zodanig dat er in geval van het niet nakomen van gemaakte afspraken een passende oplossing geboden werd. Zeer klantgericht en prettig in de omgang met personeel en directie. Ik kan firma Ernes dan ook alleen maar aanraden. J.Halders. 043-3062506 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnenschilderwerk

Dhr. P J Paffen

Ernes Schilders heeft bij ons heel goed werk geleverd. Zowel tijdens het werk als erna werd alles netjes opgeruimd . De schilders waren beleefd en zorgden ervoor zo min mogelijk overlast voor de bewoners te creëeren . Een pluim voor dit bedrijf !

Binnenschilderwerk

Dhr. FPD Jadoul

Heel fijn bedrijf met zeer kundige, vriendelijke en stipte mensen. Alles wordt heel netjes afgedekt, afgewerkt en opgeruimd. Resultaat is echt heel goed. Communicatie verloopt soepel en snel. Echt een aanrader.

Buitenschilderwerk

Dhr. Paul Jungbluth

Een prettig team van ervaren en op elkaar ingespeelde specialisten. Leveren wat ze beloven. Mooi werk, dat eerst nog hopeloos leek.

Binnenschilderwerk

Dhr. B.M.H. Gielen

Prima service, perfecte afwerking, afspraken in goed onderling overleg. Niets is teveel. Volgende keer weer.

Binnenschilderwerk

Dhr. PJMH Amkreutz

Ik kan alleen maar de hoogste score op elke vraag invullen want vanaf het begin, de offerte aanvraag, tot en met het vertrek van het bedrijf is alles perfect verlopen. Alle muren, plafondlatten en meubelstukken waren vooraf volledig afgedekt, evenals de vloer en de trap. De kwaliteit van het afgeleverde werk is ook perfect. Ook over een klein stukje meerwerk ben ik vooraf goed geïnformeerd en daar was ik het volledig mee eens en ben daarmee akkoord gegaan en dit is ook correct gefactureerd.

Binnenschilderwerk

Dhr. PHM Roes

Inmiddels is Ernes schilders de vaste schilder voor ons geworden. Het is een prachtig, mooi en professioneel bedrijf . Ook worden goede kleuradviezen gegeven. Het eindresultaat - in dit geval keuken- is wederom zeer mooi geworden.

Binnen- en buitenschilderwerk

Dhr. H. Meex

Ook deze keer weer alle lof voor Ernes Schilders. Ondanks het wispelturige weer, maar juist door een goede planning van binnen- en buitenwerk door Gian Ernes is ook dit project weer snel, in goed overleg en perfect uitgevoerd. De afspraken voor het project van komende jaar zijn al gemaakt.

Buitenschilderwerk

Mevr. M.H. van Els

Schildersbedrijf Ernes in Heerlen kan ik eenieder van harte aanbevelen. Professioneel kwaliteitsvakwerk, afspraken worden stipt nagekomen, garantie wordt daadwerkelijk geleverd. Prettige medewerkers.

Buitenschilderwerk

Dhr. M Schaefer

zeer positief bedrijf en de medewerkers vriendelijk en vakmensen die prima werk leveren . we zijn zeer tevreden met het geleverd werk . zou Ernes warm aanbevelen aan ieder die een goede schilder zoeken.

Binnenschilderwerk

Dhr. J.M.C. Venrooi

Zoals ik al aangaf in de enquête: de pluspunten van Ernes Schilders. Zeer goede communicatie, zeer duidelijke uitleg en advies en zeer correcte medewerkers. Gemaakte afspraken uitmuntend na gekomen. Vakmensen in woord en daad (wat je nog zelden tegenkomt). Ernes Schilders een aanrader voor iedereen.

Binnenschilderwerk

Dhr. PHM Roes

Het is altijd weer een plezier om de medewerkers van Ernes schilders in huis te mogen hebben. Ze zorgen voor een goede sfeer, maar nog belangrijkers is dat het uitgevoerde werk van topklasse is. Deze keer betrof het binnenschilderwerk (latex wanden en plafonds) en hoogglans lakken van deuren en kozijnen. Het niveau van het schilderwerk is uitstekend!

Buitenschilderwerk

Dhr. I.P.B. Paffen

Ernes Schilders is een bedrijf dat gaat voor kwaliteit. Men komt gemaakte afspraken na, werkt correct en levert goed werk. Het bedrijf is dan ook zeker aan te bevelen

Buitenschilderwerk

Mevr. R. Meesters

Zeer tevreden over dit bedrijf. Zowel over het werk als over de mensen die over de vloer kwamen. Rustige mensen, geen radio zoals je dat zo vaak hoort.

Buitenschilderwerk

Dhr. M. Bemelmans

Dankzij Ernes Schilders zitten onze deuren en kozijnen weer strak in de lak.

Buitenschilderwerk

Dhr. A.B.A.D. van Nies

Een zeer positieve ervaring met het bedrijf Ernes Schilders is ons overkomen. Bij dit bedrijf staat de klant centraal!! Goede en heldere communicatie en bovenal komen de gemaakte afspraken na. Ernes Schilders is aan een ieder aan te bevelen die zorgeloos wil wonen. Toppertje!!

Binnenschilderwerk

Dhr. E Mordant

Gevalletje waterschade aan plafond op onze overloop; perfect hersteld door de vakmensen van Ernes schilders!
Klik hier voor het filmpje "voor en na"

Beoordelingen op OnderhoudNL Garantie
01

Particulier
woonhuis Heerlen, wit schilderen buitenmuren.

Schilderen van de muren in 2 lagen met een sol-silikat verf.
02

Particulier
woonhuis Heerlen, wit schilderen buitenmuren

veel last van zout uitbloei in gevels, opgelost door schilderen van de muren in 2 lagen met een sol-silikat verf.
03

Particulier
woonhuis Heerlen, wit schilderen buitenkozijnen.

In verband met het sterke verkleuren van de kunststof bruine kozijnen zijn deze in 2 lagen wit geschilderd met een 2 componenten verf
04

Particulier
vakantiehuis België

herschilderen van het geheel
05

VVE
appartementen en winkels Heerlen

herschilderen gevels straatzijden in bestaaande kleur