fbpx
Skip to main content

OnderhoudNL Garantie

AF erkende schilder Heerlen Limburg. Ernes Schilders is een AF erkend bedrijf. AF erkend wordt OnderhoudNL garantie. Dat betekent dat u van de volgende zaken gegarandeerd zeker kunt zijn:

Glasheldere offerte

Met een OnderhoudNL garantie schilder weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etc. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.

Vaste garantietermijnen

Uiteraard zijn OnderhoudNL bedrijven ook helder over de garantie op uitgevoerd werk: die is minimaal twee jaar op het buitenwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Controle

Alle OnderhoudNL garantie bedrijven worden eens per 3 jaar volledig gecontroleerd op:

  • de kwaliteit van het opgeleverde werk middels de klantentevredenheidsscore en technische inspecties, uitgevoerd door een onafhankelijk deskundigenbureau
  • vak- en bedrijfstechnische diploma's
  • inschrijving Kamer van Koophandel
  • betalingsgedrag loonbelasting
  • ontvangen klachten
  • hantering van de Algemene Consumentenvoorwaarden

Een OnderhoudNL garantie schilderbedrijf wordt aangeraden door o.a. Vereniging eigen huis.

Een glasheldere offerte ontvangen voor uw project? 


meer info
Erkend leerbedrijf

Ernes Schilders is een SBB erkend leerbedrijf. Kijk voor de opleidingen waarvoor wij kunnen opleiden en onze actuele vacatures op de website van SBB.


Brancheorganisatie OnderhoudNL

Ernes schilders is aangesloten bij OnderhoudNL, de werkgeversorganisatie voor schilders- en onderhoudsbedrijven. De brancheorganisatie OnderhoudNL heeft een actieve lobby gevoerd voor het behoud van het lage BTW tarief voor schilderonderhoud aan woningen ouder dan 2 jaar. Verder stuurt OnderhoudNL in- en extern in haar organisatie aan op een kwalitatief goede bedrijfstak door zorg te dragen voor goed onderwijs en goede arbeidsomstandigheden.
Op de website van OnderhoudNL kunt u meer te weten komen over deze organisatie.


Meest gebruikte verfmerken


Partners


Vakpers